Kanervapolku

Mainokset

Mainoskirja on tarkoitettu kaikenkarvaisille mainoksille. Selatkaa ja mainostakaa rauhassa!

Vieraskirja  1  2  3  4  5  > [ Kirjoita ]

Nimi: Tiger
Kotisivut: http://twd.suntuubi.com/

29.03.2015 10:01
The Walking Dead-rope perustuu tunnettuun yhdysvaltalaiseen tv-sarjaan The Walking Dead. Pelissä harvat selviytyjät yrittävät säilyä hengissä muuttuneessa 2000-luvun Amerikassa, jonka yli on pyyhkinyt zombie-epidemian aalto. Lähes kaikki ihmiset ovat muuttuneet eläviksi kuolleiksi, "kulkijoiksi". Tervetuloa mukaamme!

Nimi: Harha
Kotisivut: http://grzmot.suntuubi.com/?cat=1/

28.03.2015 15:29
Grzmot on Erin Hunterin kirjoittamaan Soturikissat - sarjaan perustuva tarinaroolipeli, jossa sinulla on mahdollisuus luoda oma kissasi ja edetä todelliseksi soturiksi.

Nimi: Karkki
Kotisivut: http://abeloi.suntuubi.com/

23.03.2015 19:07
Abeloi on uusi sivulistaus- ja kopiontisivu! ^^

Nimi: Sumu
Kotisivut: http://surgereluna.suntuubi.com

23.03.2015 18:08
’’Tervetuloa uunituoreeseen koiraroolipeliin. Surgere Lunassa on kaksi laumaa, kumpaan sinä kuulut, vai oletko erakko? Tule kurkkaamaan!’’

Näitten.. BLOODYN joo, ja näitten Seittien ja näitten, nii näitte rope.

KAIKKI LIITTYY TAI SUMU TAPPAA TEIDÄT, TOTELKAA, TOTELKAA, TOTELKAA JUMALAANNE!

Nimi: Hopeapolku
Kotisivut: http://hopeapolkuu.blogspot.fi/

19.03.2015 19:10
Hei, tahtoisitko astua sisään ja tutustua soturikissojen maailmaan?
Oletko koskaan kuullutkaan Keltaturkin pennusta, Liekkihännästä tai muinaisesta Jokitähdestä? Oletko koskaan halunnut lukea suomeksi aitoja lyhyttarinoita tai miten Tiikeritähti sai yhdeksän henkeään? Fanit ovat tehneet paljon kuvia, mutta haluaisitko nähdä alkuperäisen kuvan esimerkiksi Täplälehdestä?

Jos kiinnostuksesi heräsi, astu Hopeapolulle niin pääset tutustumaan Soturikissojen saloihin. Tähtiklaani kulkekoon kanssasi!

Nimi: Sophia
Kotisivut: http://vainio.suntuubi.com

09.03.2015 21:51
HAU-HAU!

Iloinen koiralauma temmeltää ympärilläsi, joten astu toki peremmälle rapsuttelemaan suloisia hauvoja, leikkimään koiranpentujen kanssa, harrastamaan agilityä, tokoa tai kilpailemaan! Ja vielä parempaa! Hyppää mukaan Virtuaalikennel Vainion arkeen ja tule hoitamaan mahdottoman suloisia hauvoja!

Vainion virtuaalikennel
http://vainio.suntuubi.com

Nimi: Ruska
Kotisivut: http://aurantaria.suntuubi.com/

06.03.2015 11:44
Mikä on Aurantaria?

Aurantaria on korkeaan fantasiaan luokiteltava roolipeli, joka sijoittuu samannimiseen huikeaan fantasiamaailmaan.
Roolipeli kertoo Aurantarian maasta ja siellä asuvista kolmesta kuningaskunnasta. Tasaron, Kherain ja Ungharin sukujen välillä on aina ollut jonkinlaista kärhämää ja sotimista. Ikiaikainen Suuri Hämärä, pimeyden syvin olemus, on nousemassa - se on kaikessa hiljaisuudessaan vahvistanut voimiaan ja joukkojaan valmistautuen syöksemään koko maailman ennennäkemättömään tuhoon. Kuningaskunnilla on toivoa vain, jos he hautaavat sotakirveensä; mutta onnistuuko se?

Roolipelattavat hahmot rajoittuvat kissa- sekä koiraeläimiin. Niillä on yliluonnollisia taitoja, esineitä ja ominaisuuksia. Hahmoa luodessa mielikuvitus on avainsana; jos tuntuu, että et oikein löydä paikkaa fantasiatyylitetylle hahmollesi, tuo se mukaan Aurantariaan.

Aurantaria on maailma, joka on monien legendojen ja tarujen tyyssija. Liity mukaan, vedä miekkasi huotrasta, kohota se taivaalle ja luo taisteluumme oma tarinasi.

Tervehdyksin sivujen ylläpitäjä, arkkisoturi Ruska

Nimi: Nomineizon
Kotisivut: http://nemeesis.suntuubi.com

05.03.2015 09:24
Nemesis on 2014 joulukuun loppupuolella perustettu Suntuubiulkoasuja tekevä saitti muiden joukossa. Saat myös tilata sieltä itsellesi uniikin ulkoasun, jota ei varmasti missään muualla ole. Ylläpitäjä ottaa myös toiveita vastaan, mikäli hällä ei ole aikaa tehdä tilareita.

Nimi: Julianna
Kotisivut: http://vale.suntuubi.com/

02.03.2015 15:56
▼ Tervehdys seikkailija. Kaipaatko elämääsi hurjaa taistelua tai sitten sopuista klaanielämää? Maailmamme tarjoaa edellämainitun puristettuna neljään klaaniin; Puroklaaniin, Nummiklaaniin, Pimentoklaaniin & Ukkosklaaniin! Aiotko palvella klaaniasi uskollisesti loppuusi asti? Kaikki on sinun käpälissäsi. ▼

Käy tsekkaamassa vuoden 2015 alussa valmistunut mielenkiintoinen susilla pelattava klaaniroolipeli Vale!

Sydämellisin terveisin, Julianna ja roolipelaajamme

Nimi: Kielotähti
Kotisivut: http://tarinaklaani.suntuubi.com/

17.02.2015 18:44
Veriklaani on tuhoutunut, klaanien välillä vallitsee rauha.
Mutta Tähtiklaani on päättänyt, että rauhan aika on lyhyt.

Kuvioihin ilmestyy salaperäinen uusi klaani, Voittamattomat, jotka haluavat vallata kaikkien klaanien reviirit itselleen.

Alistutko sinä Voittamattomien tahtoon vai puollustatko klaaniasi henkeen ja vereen?

Miten taistelussa käy, kumpi osapuoli voittaa??

Sinä päätät.

--------------------------------------------------

Ta rinaklaani on ollut pystyssä jo yli kolme vuotta, tällä hetkellä siellä roolipelataan 46 kissalla ja kolmen ylläpitäjän yhteistyönä sivusto pysyy kohtalaisen aktiivisena.

Kannattaa tulla ainakin vilkaisemaan!

Nimi: Kitty
Kotisivut: http://moonriserope.suntuubi.com/

08.02.2015 08:29
Olet juuri saapunut metsään. Haistelet ja kuuntelet ympäristöä sillä on pimeää etkä näe eteesi. Yhtäkkiä haistat jonkun tuntemattoman kissan hajun ja nyrpistät nenääsi hajulle. Säikähdät kun päällesi hyppää isokokoinen kissa. Yrität raapia ja potkia sitä mutta kissalla on liian vahvat lihakset. Sitten et tunne enää painoa päälläsi.

"Mitä teet reviirillämme?" isokokoinen kissa kysyy sinulta.


Olet saaapunut Kuunnousu nimiseen tarinaroolipeliinMeillä on kiva porukka ja hyvä tunnelma.

Sivut on perustettu 24.11.2014

Ropessa pelataan 6 klaanilla, ja myös upouusilla keksityillä reviireillä!

Mutta mikä on oma kohtalosi?

SEN PÄÄTÄT SINÄ!Sinut toivottaa tervettulleeksi

Kitty YP

&

Rose YP

Nimi: Deianeira
Kotisivut: http://www.ombria.suntuubi.com/

02.02.2015 13:36
Uskallatko avata oven Ombriaan ja löytää täysin uuden maailman? Sivulistaus Ombria listaa sivut niin maasta kuin muistakin ulottuvuuksista. Lisää oman maailmasi ovi muiden joukkoon!

Nimi: Toffee YP
Kotisivut: http://susienmatkassa.suntuubi.com

24.01.2015 10:10
anteeksi tuo äsköinen meni väärin xD

Nimi: Toffee YP
Kotisivut: http://susinmatkassa.suntuubi.com

24.01.2015 10:09
Olisi kiva jos tulisitte susi aiheiseen roolipeliin :) vähän saman lainen paikka kuin tämä, mutta siellä roolataan susilla! :D olen kiitollinen jos jaksat liittyä! <33

Nimi: Karkki
Kotisivut: http://totuudentuli.suntuubi.com/

23.01.2015 16:22
Olet kuullut niistä. Nyt haluat olla osa niitä. Olet miettinyt tätä pitkään, ja nyt olet päätöksesi tehnyt. Minä liityn villikissoihin, ajattelet. Hyppäät tutulta puuaidalta alas ja tunnet kostean maan. Kävelet lähellä olevaan metsään - yrität käyttäytyä kuten villikissat, joita olet nähnyt. Metsässä käveleminen on vaikeampaa kuin luulit, mutta hetken päästä totut siihen. Juuri, kun olet menettämässä toivoasi, kuulet kissojen maukumista. Käännät katseesi - edessäsi - pienen matkan päässä seisoo paljon kissoja. Ne kaikki ovat saarella, jossa on puita. Yhdessä puussa näet ainakin neljä kissaa. Nyökkäät päättäväisesti ja kävelet suoraan saarta päin. Yrität mennä sinne hiljaa, mutta kun tunnet kylmän veden mahaasi vasten - vinkaiset kovaa. Tuota sinun ei olisi kannattanut tehdä, sillä nyt kaikki kissat katsovat sinua. Työnnyt päättäväisesti virtaa vasten, ja pääset pian kuivalle maalle. Katsot märkänä kissoja - ja aukaiset suusi sitten.

"Minä haluan liittyä teihin, villikissat!" maukaiset suureen ääneen. Ensin osa katsoo sinua halveksuvasti, mutta jotkut nyökkäävät, hieman epäilevästi. Yksi puun päällä olevista kissoista avaa suunsa.

"Noh, minun klaaniini voit ainakin liittyä. Olen Nopsatähti, Myrskyklaanin päällikkö." Pieni naaraskissa kolmen ympäröimänä sanoo.

"Minunkin klaaniini saat tulla, jos haluat. Olen Tervatähti, Tuuliklaanin päällikkö." Suurempi kollikissa nyökkää.

"Olet myös Jokiklaaniin tervetullut, kotikisu. Olen Kastetähti." Reunassa oleva naaraskissa ilmoittaa. Katsot viimeistä kissaa, joka tuntuu epäröivän hetken.

"Kai minun täytyy antaa sinullekin mahdollisuus päästä Varjoklaaniin...Olen Tammitähti." Salaperäinen kollikissa sanoo.

Neljä kissaa, ja jokainen niistä antaa sinulle oikeuden liityä klaaniinsa. Minkä valitset? Se on sinun päätöksesi, tuleva soturi.

Nimi: Varpunen
Kotisivut: http://tahtienalla.suntuubi.com/

19.01.2015 16:24
Katselet vierasta kissaa. Katseenne kohtaavat mutta silloin tuo vieras kissa katoaa joustavin askelin kasvillisuuteen. Olet nähnyt tuollaisia kissoja ennenkin, tiedät millaisia kissoja ne ovat.

Sydämmesi tuntee että tilaisuus on nyt koittanut. Jalkasi kantavat sinua eteenpäin vaikka mieli epäröi vielä. Löydät sisältäsi uuden voiman ja rohkeuden joka saa sinut aloittamaan elämäsi suurimman seikkailun.

Nimi: Glimmer
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.suntuubi.com/

18.01.2015 17:10
Tervetuloa! Olet saapunut jälleen yhteen niistä monista, monista, lukuisan monista Soturikissat - roolipeleistä. Täällä emme pelaa perinteisillä Myrsky-,Joki-,Tuuli-, ja Varjoklaaneilla, vaan Metsäklaanilla, Pimeysklaanilla, Lähdeklaanilla ja Tuiverrusklaanilla. Uudet seikkailut odottavat sinua, olet valmiina tai et. Tuleva tulee, sitä ei voi välttää, mutta kysymys kuuluukin; oletko valmis? Aikoja sitten Hopeaklaanin ennustus lankesi kissojen korviin, mutta nyt se on taas unholassa. Ja se on erehdys. Pian Hopeaklaanin varoitus tulee kissojen vitsaukseksi. Mitä kukaan voi tehdä, kun kuolema täyttää laakson? Oletko Sinä se kissa, joka pelastaa laakson tuholta? Liity mukaan ja ota selvää.

Terveisin ikuinen holhoojanne, Glimmer

Nimi: liekehtivä
Kotisivut: http://tahtiensalaisuus.suntuubi.com/

17.01.2015 13:23
Hmm.. Anna kun arvaan. Tulet kaksijalasta, olet kotikisu! Haluaisit siis tulla metsään asumaan.


Noh..

..Elä Tähtiklaanin asettamien lakien mukaan ja kunnioita klaaniasi. Ole Myrskyklaanin hurja vaanija, piileskele saniaisten suojissa ja hyppää vastujasi kimppuun. Tai ole sitten Jokiklaanin älykäs soturi ja taidokas kalastaja. Mikset voisi olla Tuuliklaanin tuulen nopea soturi joka päihittää monet ovelan kuvioin kautta. Älä unohda pelottavaa ja voimakasta Varjoklaania, liiku varjoissa ja tunne kuinka kylmä pohjoistuuli kivettää sydämmesi.

Kohoa oppilaasta soturiksi. Ja osoita uskollisuutesi niin taisteluissa, kuin muiden tukena. Varapäälikön paikka ei ole silloin kaukana. Nouse lopulta pääliköksi ja saa päälikön yhdenksän henkeä.

Tai seuraa parantajan salaperäistä polkua. Vaihda kieliä Tähtiklaanin kanssa ja hoida kaikkia haavoittuneita.
Kaiken tämän voit päättää itse! Hyppäätkö mielummin päätä huimaavaan seikkailuun vai lähdetkö takaisin kaksijalkalaan? Et saa tulla sen jälkeen takasin..


Joten kotikisu, tuletko mukaan?

Nimi: Kitty
Kotisivut: http://moonriserope.suntuubi.com/

15.01.2015 20:02
Haistat vieraita kissoja. Astut kuitenkin rajan yli.

Löydät leirin,täynnä kissoja. He kääntyvät vihoissaan katsomaan sinua.

"Kuka olet ja mitä haluat?" Yksi kissoista ärähtää.

"Olet Varjoklaanilainen! Häivy täältä!" Toinen murahtaa.

"Shhh! Antakaa hänen puhua." Yksi kissa naukuu.

"Olen Pöllötassu. Tulin hakemaan apua, Valkorokko on levinnyt leiriinmme." Selität hieman peloissasi.

"VALKOROKKO? Tulen heti." Yksi kissa, vaaleanharmaa naaras, lähtee mukaasi.Varjoklaanin leirissä huomaat, että monikin kissa on jo sairastunut. Klaanisi parantaja ei osaa tehdä mitään.

"Haavemieli, hyvä että tulit." klaanisi parantaja helpottuu.

"Hän on Tuuliklaanilainen." Kerrot päälliköllesi.

"Kyllä minä sen tiedän!" Päällikkösi kivahtaa.

"Voin lähteäkin jos haluat." Tuuliklaanin parantaja maukuu.

"No hyvä on... Jää tänne auttamaan mutta häivy sitten kuunhuipun aikaan." Varjoklaanin päällikkö murahtaa.

Tuuliklaanin parantaja nyökkää ja kumartaa.


Olet saaapunut Kuunnousu nimiseen tarinaroolipeliin. Klaanit tarvitsevat kipeästi apuasi kun Valkorokko on puhjennut. Soturioppilaita uhkaa kuolema. Tule auttamaan ja luo itsellesi kissa joka pelastaa klaanit tuholta!Meillä on kiva porukka ja hyvä tunnelma.

Sivut on perustettu 24.11.2014

Ropessa pelataan 6 klaanilla, ja myös upouusilla keksityillä reviireillä!

Mutta mikä on oma kohtalosi?

SEN PÄÄTÄT SINÄ!Sinut toivottaa tervettulleeksi

Kitty YP

&

Rose YP

Nimi: Chiera
Kotisivut: http://valkohohde.suntuubi.com/

04.01.2015 16:49
Ethän välitä toheinnistani, vaan siirryt sivulle, josta alla oleva kylmäverinen mainos selosti. ~

Nimi: Chiera

04.01.2015 16:47
Valkohohde on ketturoolipeli, jonka pohjana on käytetty Erin Hunterin Soturikissat-sarjaa, mutta itseasiassa roolipeli on täysin muunneltu versio siitä. Suurimmaksi eroksi voimme varmaankin todeta, että Valkohohteessa pelataan kaikenlaisilla kettumaisilla eläimillä (naalista ja harmaaketusta fennekkiin). Neljä heimoa, neljään osaan jaettu laakso ja uudenlainen tarina roolattavana.

Jos kiinnostuksesi heräsi - tai vaikka ei olisi herännytkään - olet tervetullut vierailemaan Valkohohteessa.

Nimi: Kataja
Kotisivut: http://kaislojensuhina.suntuubi.com/

29.12.2014 19:09
Tervetuloa tänne Kaislojensuhinaan! Tämä on tarina roolipeli joka perustuu Soturikissoihin. Kuitenkin tätä paikkaa koristavat eri klaanit: Aaltoklaani, Tuliklaani, Pilviklaani ja Jääklaani. Sivut ovat vielä pahasti kesken, mutta yp:t ovat ilmoittaneet kaikista asioista siellä. Liity jos kiinnostaa :)

Nimi: Ratchet
Kotisivut: http://elamansignaali.suntuubi.com/

27.12.2014 22:43
Kiinnostaisiko susilla rooliminen? Vai olisivatkos hiiret kivempia? Pidätkös kenties enemmän villihevosroolipelistä, vai kallistutko enemmänkin improtarinan puolelle? Se on aivan sama, sillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, minkälaisen sivun Ratchet perustaa vuoden 2015 puolella..
.. Äänestämän siis!

Nimi: Jarl
Kotisivut: http://www.dalbyasaga.suntuubi.com/

21.12.2014 14:15
On pieniä järvet,
pieniä rannat,
pieniä ihmisten mielet.
Ei pahempaa tautia
viisas tunne,
kuin elää iloa vailla.

Dalbya Saga on 900-luvun pohjola parhaimmillaan.

Nimi: Janskuli
Kotisivut: http://ratsutilarope.suntuubi.com/

20.12.2014 16:17
Pidätkö hevosista? Pidätkö roolipeleistä?
Jos vastaus kysymyksiin oli kyllä, niin tervetuloa tsekkailemaan vähän erilainen roolipeli tai vaikkapa vain mainostamaan sivujasi!

©2015 Kanervapolku - suntuubi.com