Kanervapolku

Tänne sitten taas ne mainokset!

Vieraskirja  1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Koirasusi
Kotisivut: http://nomad.suntuubi.com/

15.04.2014 18:29
Tervetuloa kohtaamaan todellinen kohtalosi ja kamppailemaan elämäsi puolesta - rakkaan ystäväsi ja laumasi puolesta. Avaa siipesi, teroita kyntesi, voita ankara luonto ja ole elämäsi todellinen taistelija!

Aarnikotkaroolipeli Iuengtur Viator tarvitsee lisää aktiivisia liittyjiä.

Koirasusi || Ruska

Nimi: Röhnöporsas
Kotisivut: http://raita.suntuubi.com/?cat=1

10.04.2014 17:33
Haluaisitko listata sivusi vain suntuubi sivuille tarkoitettuun sivulistaukseen? Nyt se onnistuu! Liity sivulistaus Raidan listaan! :)

Nimi: Graystripe
Kotisivut: http://starclan.suntuubi.com/

25.03.2014 22:54
Soturikissat-tietosivusto Tähtiklaaniin etsitään toista ylläpitäjää! Lisää tietoa sivujen blogissa.

Nimi: Mila
Kotisivut: http://withwolves.suntuubi.com/

22.03.2014 13:57
Hei!

Minä, eli With wolves rpg: n yp Mila toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi susiroolipeli- With wolvesin pariin :)!

Oletko valmis liittämään hahmosi Goegrenin ylvääseen susikaartiin? Oletko valmis seikkailuun? Mitä sitten odotat?

Lue säännöt ja juoni, luo hahmosi... Tai käy ainakin jättämässä tassunjälkesi vieraskirjaan.

Minuun saat helpoiten yhteyden roolipelin ulkopuoleisiin asioihin liittyen sähköpostilla: withwolvesyp@hotmail.com


Nimi: Luppakettu
Kotisivut: http://luppakettu1.suntuubi.com/

18.03.2014 15:17
'Tunnet sen korvissasi, joku jahtaa sinua. Vaikka metsä on sysipimeä, ketterät jalkasi johdattavat sinua aina vain nopeammin eteenpäin. Tuuli huojuttaa puita, ja sade iskee vasten kasvojasi. Mutta sinulla onkin vain yksi päämäärä: selviytyä. Käännyt ja näet Tappajan perässäsi. Sen suupielet verestävät, ja katse on sieluton. Tuo peto ajaa sinut jyrkänteelle, josta et selviydy hyppäämällä. Päätät ottaa viimeisen riskisi ja isket kyntesi Tappajaan...'

Tervetuloa Hukkaa-metsään, kissaroolipeliin! Kaipaamme liittyjiä!

Nimi: Kastanjatähti
Kotisivut: http://tihkusade.suntuubi.com/

15.03.2014 09:11
Kissojen yhdeksän henkeä. Totta vai tarua? Eihän sitä oikeasti kukaan tiedä. Päälliköt saavat Tähtiklaanilta yhdeksän henkeä. Mutta entä tavalliset kotikisut, jotka ovat kuulleet kyllä varmasti tarun? Niinpä. Tiedä se. Onkohan heilläkin yhdeksän henkeä? Ei minun mielestäni. He ovat vain tuiki taval... Ai mitä? Eivätkö he olekkaan tavallisia? Mekö sitten olemme.. Ai jaa. Taistelemme joka päivä, uskomme klaaniin, jonka olemassaolo ei ole edes varmaa. Kyllä minä voin sanoa noin jos tahdon. Usko sinä vain mihin uskot. Mutta minä ainakin uskon Tähtiklaaniin vasta kun olen itse liittynyt sen riveihin.

Tihkusade on vuonna 2014 nettiin putkahtanut Soturikissat - aiheinen tarinaroolipeli. Käy peremmälle tutustumaan soturikissojen saloihin! 


Nimi: Silverbeast
Kotisivut: http://3catgroups.suntuubi.com

15.03.2014 08:32
Kävelet ympäri pesääsi miettien mitä tehdä. Sinulla ei ole vaihtoehtoa. Sinun olisi pakko liittyä johonkin laumaan ennen pitkää. Huokaiset pitkään ja katsot tähtiä. Ehkä kaikki kääntyykin parhain päin, ajattelet kun lähdet kävelemään kohti laumaa minne aiot liittyä.

TERVETULOA LAUMAKISSOIHIN!

Rope jossa kaikki on mahdollista. Valitse mihin laumaan liityt ja tee kissasi. Täällä kerrome tarinoita kaikennäköisten ja näkymättömien kissojen seikkailuista.

Rope on perustettu 9.3.2014 kun toteutin vihdoin haaveeni omasta ropesta.

Muistakaa: kaikki on mahdollista

Nimi: Lakka
Kotisivut: http://taival.suntuubi.com/

08.03.2014 11:54
Olet nähtävästi eksynyt koira-ropeen. Täällä valitset koiran, joko kaupasta tai keksit itse. Näin alkuun voitte vapaasti keksiä.

Voit olla, joko vuorilla taivaltava, vahva ja rohkea koira. Tai kaupunkilainen koiruli, joka nauttii elämänsä joka hetkestä.

Nimi "Taival" tulee koirasta, joka synnytti ihmisten ja koirien yhteishengen.

Koirat ja ihmiset taivaltavat täällä yhdessä!

Nimi: Luppakettu
Kotisivut: http://luppakettu1.suntuubi.com/

08.03.2014 10:27
'Tunnet sen korvissasi, joku jahtaa sinua. Vaikka metsä on sysipimeä, ketterät jalkasi johdattavat sinua aina vain nopeammin eteenpäin. Tuuli huojuttaa puita, ja sade iskee vasten kasvojasi. Mutta sinulla onkin vain yksi päämäärä: selviytyä. Käännyt ja näet Tappajan perässäsi. Sen suupielet verestävät, ja katse on sieluton. Tuo peto ajaa sinut jyrkänteelle, josta et selviydy hyppäämällä. Päätät ottaa viimeisen riskisi ja isket kyntesi Tappajaan...'

Tervetuloa Hukkaa-metsään, kissaroolipeliin! Kaipaamme liittyjiä!

Nimi: Kissa mummo
Kotisivut: http://www.nalkapelissa.suntuubi.com

02.03.2014 19:26
Sivut eivät ole minun, mutta lupa mainostaa. Liittyjiä kaivataan kovasti että sivu pääsisi kunnolla toimintaan! Olen mukana, tule sinäkin.

Seisot rivissä muiden joukossa. Puristat paitasi reunaa, ja puret huultasi. Nyt julistetaan tribuutit. Näet kaksi kulhoa lavalla, ja siellä oleva nainen nostaa lapun kulhosta. Ole Nälkäpelissä!

Tule mukaan, jokainen joka on lukenut kirjat! :)

Nimi: Foxxy
Kotisivut: http://www.wildwolf.suntuubi.com/

01.03.2014 14:28
Foxxyn ja Wildin ylläpitämä Soturikissat aiheinen foorumiroolipeli, niin aloittelijoille kuin kokeneille pelaajille(K11).

Klaanit ovat uusilla alueilla, ja jakautuneet uudestaan. Tuliklaani, Yöklaani, Valoklaani ja Meriklaani. Tuli- ja Yöklaani ajautuivat sotaan, milloin Valo- ja Meriklaani kiristivät sääntöjään. Tapahtui petoksia ja vallankaappauksia. Sota on ohi, mutta moni menetti henkensä, moni lähti. Luottamus ja usko toisiin klaaneihin on hävinnyt. Tulenarka tilanne: Syttyykö uusi sota, vai saapuuko odotettu rauha? Se on sinun käsissäsi.

~Nelituuli~ Rekisteröidy tai kadu. Kaikki ovat tervetulleita, ensimmäisille jopa johtajan, taikka varajohtajien sekä parantajien paikkoja vapaana.
http://wildwolf.suntuubi.comNimi: Kastanjatähti
Kotisivut: http://tihkusade.suntuubi.com/

28.02.2014 16:45
Tämä on Tihkusade.

Kävelet metsässä. Tunnet metsän tuoksun...

En aloita tavanomaisella soturikissaroolipelien esittelyllä, sillä en ymmärrä niiden järkeä. (kertokaa jos tiedätte :D)

Tihkusade on vuonna 2014 nettiin putkahtanut Soturikissat - aiheinen tarinaroolipeli. Käy peremmälle tutustumaan soturikissojen saloihin! 

Miksi liittyisit?

- Haluan kuulla soturikissasi tarinan :3

- Muutkin haluavat kuulla sen (ehkä)

- Saat uusia nettiystäviä

- Saat tekemistä vapaa-ajallesi

Onko vielä esteitä liittyä? 

Ei.

Hyvä.

Älä epäröi!

 

- Kastanjatähti


Nimi: V8
Kotisivut: http://bloodpool.suntuubi.com/

27.02.2014 19:17
Jokainen, koira on sankari isäntänsä silmissä.Terve! Olet saapunut sivulle, joka kertoo sekarotuisista haukuistamme. Tuo "Länsi-uudenmaan haukut" on oikeasti Länsi-uudenmaan maistelukoirat. Hassu nimi eikö? Kun tutustut ymmärrät kyllä...~V8

Nimi: Hernekeitto
Kotisivut: http://enarkiaa.suntuubi.com/

25.02.2014 14:14
Tervetuloa Enarkiaa elämään -nuortensivuille! Sivuilla voit jutella muiden nuorien kanssa, lukea blogia, viettää aikaa ja katsella kuvia. Lisäehdotuksia saa antaa asiallisesti! Osoite: enarkiaa.suntuubi.com. Enarkiaa! Energian ja anarkian tulenarka yhdistelmä.

Hernekeitto ja Diatos.

Nimi: Kissa mummo

23.02.2014 09:40

Sivu ei ole minun mutta on lupa mainostaa!

'Olin jo kuuden kuun ikäinen oppilas ja sain mennä yksin metsälle. Näin puiden takana metsän reunalla kotikisun. Mulkaisin tätä vihaisena siitä, että tämä oli tunkeutunut reviirillemme. Tämä katsoi minua pelokkaasti, ja loikki sitten takaisin aidalle nukkumaan. Lähdin takaisin leiriin. Kun saavuin piikkihernetunnelin suulle, kuulin kuinka klaani katseli surullisena kissan ruumista aukiolla. Huusin muille:
"Mitä on tapahtunut?" juoksin aukiolle ja yritin tunnistaa ruumista.
"Punahäntä on kuollut", joku huusi joukon perältä. Tunsin surun pistävän sydämeeni, kuin mäyrän kynnet. Tunsin kuinka kyynel valui poskeani pitkin ja tippui lopultakin maahan. Miksi Punahäntä oli tapettu?'

Kaikki ovat tervetulleita kirjoittamaan tarinoita World Of Catsiin, Erikan ja Cassien ylläpitämään sivuun!

Nimi: Sopuli
Kotisivut: http://cilya.webs.com/

17.02.2014 19:46
*Aurinko kuultaa läpi kesänvihreitten lehtien. Pehmeät askeleesi kulkevat pitkin valoisan metsän polkuja. Kuulet takanasi rasahduksen. Hätkähtäen käännät päätäsi nähdäksesi häiritsijän. Takanasi seisoo kultainen leijona. Sen turkki hohtaa auringon valoa ja sen vihreät lempeät silmät katselevat sinua varmana. Hymyilet. Leijona ravistaa paksua harjaansa ja karjaisee. Kauempaa kuuluu ketun naurua. Katsahdat taivaalle ja suljet silmäsi. Avatessasi ne huomaat olevasi kallioisella karikolla. Taivaan peittää hiilenharmaat myrskypilvet ja taivaanrannassa jyrisee. Kivi allasi on kylmää ja märkää. Vieressäsi seisoo surullinen supikoira katsellen sinua kyyneltentäyttämillä kirkkailla silmillään. Edessäsi meri pauhaa raivoten. Tuuli ulvoo vihaista mutta kaihoisaa melodiaa. Takanasi on kolkko luola josta kuulet lepakoiden kirkunaa ja pantterin matalaa murinaa. Kylmät väreet kulkevat selkääsi pitkin. Hyppäät harmaan vaaralliseen veteen. Henki loppuu. Yrität uida piintaan. Vahva virtaus kuitenkin tekee sen vaikeaksi.Matka pinnalle tuntuu olevan niin pitkä, mutta ponnistat viimeisillä voimillasi. Onnistut, rikot pinnan ja haukot henkeä. Edessäsi pauhaa suuri kimaltava vesiputous. Ympärilläsi elämän täytöinen viidakko laulaa jokapäiväistä lauluaan. Uit rantaan. Kauniin värikkäitten lintujen täyttämän palmupuun alla lepää pullea koira. Läheltä kuuluu kissan kehräystä, muttet näe äänen lähdettä. Istut alas koiran viereen ja haukottelet. Olosi on lämmin ja seesteinen. Tässä on hyvä olla. Suljet silmäsi ja huokaiset tyytyväisenä. Kun heräät, minne seikkailu sinut sitten viekään?* Seikkailu odottaa sinua Cilya nimisessä kissa- ja koiraeläinten fantasiaroolipelissä! Roolipelissä luot mieleisen hahmon ja rakennat sille elämän. Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja saavu Cilyan ihmeelliseen saaristoon. Annatko seikkailulle mahdollisuuden? Sivuston osoite: http://cilya.webs.com/

Nimi: Hiiri
Kotisivut: http://tuulinen.webs.com/

17.02.2014 17:36
Tervetuloa, jäätävään luolaani!
Tuiskutuuli on eräänlainen arvostelusivusto. Arvostelen vain eläinaiheisia sivuja. En arvostele sivuja heti, kun tilaat arvostelun, vaan 2-5 päivän sisällä. Arvostelen minkälaisia sivuja vaan esim: Suntuubipohjaisia tai 123kotisivupohjaisia. Lisäksi katson että copyt ovat kunnossa.

Nimi: Medianoche
Kotisivut: http://finsternis.suntuubi.com/

17.02.2014 15:43
C͓̅l̦̓a̛ͅn̟͐ṣ̽ ͓̎i̪͒n͈̽ ̧͗d̰́e̱̎r̞͘ ̛̼F̰̓ȋ͜n̜̈́ş̛t̯̀ę͝r̗̚ṋ̇i̛̟s̰̔

Sivu on siis Soturikissat-roolipeli, joka sijoittuu monta vuotta Järvireviirin jälkeisiin tapahtumiin. Roolipelissä ei ole koskaan ollutkaan Tulitähteä tai Sinitähteä, Tiikeritähdestä nyt puhumattakaan.
Peli alkaa uusilta reviireiltä kaukaa pohjoisesta, jonne kissat vaelsivat montakymmentä kuuta sitten. Tahdotko vaikuttaa tapahtumiin? Tule mukaan, ja luomme yhdessä historian roolipeliin!

♦ Medianoche

Nimi: Razeback
Kotisivut: http://viimakoura.suntuubi.com/

16.02.2014 16:58
Jos etsit ulkoasua tai vaikkapa koodia omille sivuillesi, käy peremmälle. Pidä kuitenkin takki päällä, sillä sisällä käy viima.

Nimi: Atl-Ptv & Sharon
Kotisivut: http://www.neohoitolaslope.suntuubi.com/

12.02.2014 18:04
Atl-Ptv ja Sharon toivottavat sinut tervetulleiksi neohoitola Slopeen! Slope on perinteinen neohoitola, jossa on aktiiviset ylläpitäjät. Pitemmittä puheitta, tervetuloa tutustumaan sivuihimme ja mahdollisesti liittymään hoitajaksi :)

♥ : Atl-Ptv & Sharon

Nimi: Tilda
Kotisivut: http://www.cornelius.suntuubi.com/

09.02.2014 17:53
www.cornelius.suntuubi.com

Nimi: Nakki
Kotisivut: http://kolmevoimaa.suntuubi.com/

16.01.2014 16:46
Pilvet purjehtivat mustina ylitsesi. Maa on märkää ja kosteaa. Sitten rankkasade piiskaa jo ennestään märkää turkkiasi.
*Tämä ei voi jatkua näin* huokaiset ja yrität erottaa jotakin suojaa sankassa pimeydessä.
Sitten varjoista ilmestyy tummanruskea kollikissa.
``Olen, Soratähti, Tiikeriklaanin päällikkö´´ kolli sanoo sinulle. ``Et saavuta täällä yksinäsi mitään´´ ``Tahtoisitko liittyä johonkin kolmesta klaanista?´´ ``Ne ovat Leijonaklaani, Tiikeriklaani ja Leopardiklaani´´ kolli katoaa pimeyteen.

Haluatko tietää klaanien historialliset salat?

Haluatko elää villinä?

Haluatko taistella klaanisi puolesta?

Valinta on sinun nuori kissa. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita liittymään. =)

Nimi: ShadowKiro
Kotisivut: http://www.shadowkiro.com/vt/

09.01.2014 14:57
ValkeaaTaikaa on fantasiasusilla pelattava fantasiaroolipeli. Se on luotu vuonna 1997 ja edelleenkin pystyssä. Pelaajien sivuilla on paljon materiaalia kirjautumisen jälkeen, vierailijoille näkyy vain kaikkein välttämättömin. Tule tutustumaan, lue peliohjeet (jotta osaat kirjoittaa roolinäytteen oikeassa muodossa) ja liity mukaan aktiiviseen joukkoomme! ValkeanTaian osoite: www.shadowkiro.com/vt/

Nimi: Mint
Kotisivut: http://www.lumiere14.suntuubi.com

04.01.2014 22:55
Toinen maailma, valon valtakunta Lumière odottaa kävijöitään. Täällä saat kirjoittaa vapaasti ja kiireettömästi tarinoita omasta hahmostasi, jonka kuvan voit itse etsiä halutessasi netistä. Luo oma hahmo ja astu toiseen maailmaan. Täällä saat pitää varmasti hauskaa!

~ Mint

Nimi: Cocos
Kotisivut: http://www.hoitolani14.suntuubi.com/

03.01.2014 23:02
Tajunnan universumi; Mielikuvitus

Tässä paikka, jossa edes sinun mielikuvituksesi ei ole rajana.

©2014 Kanervapolku - suntuubi.com