Kanervapolku

Mainokset

Mainoskirja on tarkoitettu kaikenkarvaisille mainoksille. Selatkaa ja mainostakaa rauhassa!

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  > [ Kirjoita ]

Nimi: Koume
Kotisivut: http://kissalaumat.suntuubi.com/

16.05.2015 16:43
Tervetuloa Kissalaumoihin! Kissalaumat perustuu kahteen Erin Hunterin kirjoittamaan kirjasarjaan; Soturikissoihin ja Selviytyjöihin. Kiinnostuitko? Kerron sinulle vielä hieman lisää. Tarinaroolipelissämme on kolme laumaa; Myrsky-, Tuli- ja Lehtilauma, joissa on lähes samat arvot kuin Selviytyjät- kirjasarjassa, mutta asioita on muutettu hieman kissamuotoon ja otettu vaikutteita Soturikissoista. Hahmotkin ovat siis kissoja. Jos sain nostettua mielnkiintoasi yhtään, olet tervetullut tutkimaan sivujamme, ja ehkä liittymään mukaankin! Sinut tervetulleeksi toivottaa sivun ylläpito; Omppupomppu & Koume.

Nimi: NightSky
Kotisivut: http://lentosudet.suntuubi.com/

14.04.2015 14:58
"Tulesta olemme valettu, vedellä meidät on kastettu,
tuulella turkkimme on kuivattu, maalla se on muurattu,
varjolla peitetty ja kadotettu, auringolla koristeltu ja kullattu,
tähdillä ripoteltu ja viitoitettu.
Kuun loisteella meidät on luotu."

~Riimu, Revontulten heimon lähetti

Lentosudet on susien maagiseen maailmaan sijoittuva improsarjakuva. Sen sivuilla seurataan muutaman suden matkaa halki villin erämaan, pelastamaan maagisen Sinikiven joka rappeutuu katakombeissa.
Ehtivätkö nuo perille ajoissa?

Minä, Tuonelan ja Manalan portinvartija kutsun sinut vilkaisemaan mistä on kysymys.

Nimi: Kimmeltävä
Kotisivut: http://inna006.suntuubi.com

14.04.2015 14:38
Taivaiden Lähettiläät on Erin Hunterin kirjoittama Soturikissat roolipeli sovusto, jossa pelataan neljällä klaanilla, Myrsky,-Joki,-Varjo- tai Tuuliklaanilla. Jos klaanikissan elämä ei vaikuta hyvältä, voit asustaa myös kaksijalkojen seurassa kaksijalkalassa, asua erakkona lähellä klaaneja, tai olla klaaninsa pettänyt luopio. Miten vain. Päätös on sinun, ystäväiseni!

Tervetuloa liittymään, toivottaa;
Kim ja Sumu!

Nimi: Bloody

13.04.2015 00:29
Oho tuli kaks kertaa OxO

Nimi: Bloody
Kotisivut: http://Elementare.suntuubi.com/

13.04.2015 00:29
Huu. Taas minä olen hankkinut ylläpidettäväkseni yhden ropen. ^^ Kurkatkaa ihmeessä sisään, en kerro mitään ennen sitä. *ilkeää naurua*

Nimi: Bloody
Kotisivut: http://Elementare.suntuubi.com/

12.04.2015 23:55
Huu. Taas minä olen hankkinut ylläpidettäväkseni yhden ropen. ^^ Kurkatkaa ihmeessä sisään, en kerro mitään ennen sitä. *ilkeää naurua*

Nimi: Sophia
Kotisivut: http://vainio.suntuubi.com

04.04.2015 19:35
HAU-HAU!

Iloinen koiralauma temmeltää ympärilläsi, joten astu toki peremmälle rapsuttelemaan suloisia hauvoja, kilpailemaan, harrastamaan agilityä, tokoa tai ihan muuten vain vierailemaan! Kiinnostaisiko sinua sittenkin arki koiralauman parissa? Jos kiinnostaa, niin siinä tapauksessa olet lämpimästi tervetullut mukaan Vainion poppooseen! :3

Vainion Virtuaalikennel
http://vainio.suntuubi.com

Nimi: Melinda
Kotisivut: http://taikaopistoraven.suntuubi.com

04.04.2015 18:21
Raven on virtuaalinen taikaopisto. Tarjolla on monipuolisia oppitunteja, kuvitettuja koulun tiloja ja kuvitettu kauppakatu. Vapaa-ajallekin löytyy puuhaa. Tervetuloa mukaan!

Nimi: DrRockter
Kotisivut: http://sokeayksisarvinen.blogspot.fi/

04.04.2015 15:20
Moi! Tulin vain kertomaan uudesta roolipeliblogistani, joka myös arvostelee sivuja ja pitää yllä sivulistausta kaikennäköisille roolipeleille! Mikäli kiinnostaa niin voitte ilmoittautua listalle tai sitten lähteä muuten vain linkinvaihtoon, mikä olisi meikäläisestä sekin oikein mukavaa!
Kiinnostuitte tai ette, toivotan teille joka tapauksessa hyvää kesän odotusta ja rutkasti peli-intoa kevääseen!

Nimi: Tiger
Kotisivut: http://twd.suntuubi.com/

29.03.2015 10:01
The Walking Dead-rope perustuu tunnettuun yhdysvaltalaiseen tv-sarjaan The Walking Dead. Pelissä harvat selviytyjät yrittävät säilyä hengissä muuttuneessa 2000-luvun Amerikassa, jonka yli on pyyhkinyt zombie-epidemian aalto. Lähes kaikki ihmiset ovat muuttuneet eläviksi kuolleiksi, "kulkijoiksi". Tervetuloa mukaamme!

Nimi: Harha
Kotisivut: http://grzmot.suntuubi.com/?cat=1/

28.03.2015 15:29
Grzmot on Erin Hunterin kirjoittamaan Soturikissat - sarjaan perustuva tarinaroolipeli, jossa sinulla on mahdollisuus luoda oma kissasi ja edetä todelliseksi soturiksi.

Nimi: Karkki
Kotisivut: http://abeloi.suntuubi.com/

23.03.2015 19:07
Abeloi on uusi sivulistaus- ja kopiontisivu! ^^

Nimi: Sumu
Kotisivut: http://surgereluna.suntuubi.com

23.03.2015 18:08
’’Tervetuloa uunituoreeseen koiraroolipeliin. Surgere Lunassa on kaksi laumaa, kumpaan sinä kuulut, vai oletko erakko? Tule kurkkaamaan!’’

Näitten.. BLOODYN joo, ja näitten Seittien ja näitten, nii näitte rope.

KAIKKI LIITTYY TAI SUMU TAPPAA TEIDÄT, TOTELKAA, TOTELKAA, TOTELKAA JUMALAANNE!

Nimi: Hopeapolku
Kotisivut: http://hopeapolkuu.blogspot.fi/

19.03.2015 19:10
Hei, tahtoisitko astua sisään ja tutustua soturikissojen maailmaan?
Oletko koskaan kuullutkaan Keltaturkin pennusta, Liekkihännästä tai muinaisesta Jokitähdestä? Oletko koskaan halunnut lukea suomeksi aitoja lyhyttarinoita tai miten Tiikeritähti sai yhdeksän henkeään? Fanit ovat tehneet paljon kuvia, mutta haluaisitko nähdä alkuperäisen kuvan esimerkiksi Täplälehdestä?

Jos kiinnostuksesi heräsi, astu Hopeapolulle niin pääset tutustumaan Soturikissojen saloihin. Tähtiklaani kulkekoon kanssasi!

Nimi: Sophia
Kotisivut: http://vainio.suntuubi.com

09.03.2015 21:51
HAU-HAU!

Iloinen koiralauma temmeltää ympärilläsi, joten astu toki peremmälle rapsuttelemaan suloisia hauvoja, leikkimään koiranpentujen kanssa, harrastamaan agilityä, tokoa tai kilpailemaan! Ja vielä parempaa! Hyppää mukaan Virtuaalikennel Vainion arkeen ja tule hoitamaan mahdottoman suloisia hauvoja!

Vainion virtuaalikennel
http://vainio.suntuubi.com

Nimi: Ruska
Kotisivut: http://aurantaria.suntuubi.com/

06.03.2015 11:44
Mikä on Aurantaria?

Aurantaria on korkeaan fantasiaan luokiteltava roolipeli, joka sijoittuu samannimiseen huikeaan fantasiamaailmaan.
Roolipeli kertoo Aurantarian maasta ja siellä asuvista kolmesta kuningaskunnasta. Tasaron, Kherain ja Ungharin sukujen välillä on aina ollut jonkinlaista kärhämää ja sotimista. Ikiaikainen Suuri Hämärä, pimeyden syvin olemus, on nousemassa - se on kaikessa hiljaisuudessaan vahvistanut voimiaan ja joukkojaan valmistautuen syöksemään koko maailman ennennäkemättömään tuhoon. Kuningaskunnilla on toivoa vain, jos he hautaavat sotakirveensä; mutta onnistuuko se?

Roolipelattavat hahmot rajoittuvat kissa- sekä koiraeläimiin. Niillä on yliluonnollisia taitoja, esineitä ja ominaisuuksia. Hahmoa luodessa mielikuvitus on avainsana; jos tuntuu, että et oikein löydä paikkaa fantasiatyylitetylle hahmollesi, tuo se mukaan Aurantariaan.

Aurantaria on maailma, joka on monien legendojen ja tarujen tyyssija. Liity mukaan, vedä miekkasi huotrasta, kohota se taivaalle ja luo taisteluumme oma tarinasi.

Tervehdyksin sivujen ylläpitäjä, arkkisoturi Ruska

Nimi: Nomineizon
Kotisivut: http://nemeesis.suntuubi.com

05.03.2015 09:24
Nemesis on 2014 joulukuun loppupuolella perustettu Suntuubiulkoasuja tekevä saitti muiden joukossa. Saat myös tilata sieltä itsellesi uniikin ulkoasun, jota ei varmasti missään muualla ole. Ylläpitäjä ottaa myös toiveita vastaan, mikäli hällä ei ole aikaa tehdä tilareita.

Nimi: Julianna
Kotisivut: http://vale.suntuubi.com/

02.03.2015 15:56
▼ Tervehdys seikkailija. Kaipaatko elämääsi hurjaa taistelua tai sitten sopuista klaanielämää? Maailmamme tarjoaa edellämainitun puristettuna neljään klaaniin; Puroklaaniin, Nummiklaaniin, Pimentoklaaniin & Ukkosklaaniin! Aiotko palvella klaaniasi uskollisesti loppuusi asti? Kaikki on sinun käpälissäsi. ▼

Käy tsekkaamassa vuoden 2015 alussa valmistunut mielenkiintoinen susilla pelattava klaaniroolipeli Vale!

Sydämellisin terveisin, Julianna ja roolipelaajamme

Nimi: Kielotähti
Kotisivut: http://tarinaklaani.suntuubi.com/

17.02.2015 18:44
Veriklaani on tuhoutunut, klaanien välillä vallitsee rauha.
Mutta Tähtiklaani on päättänyt, että rauhan aika on lyhyt.

Kuvioihin ilmestyy salaperäinen uusi klaani, Voittamattomat, jotka haluavat vallata kaikkien klaanien reviirit itselleen.

Alistutko sinä Voittamattomien tahtoon vai puollustatko klaaniasi henkeen ja vereen?

Miten taistelussa käy, kumpi osapuoli voittaa??

Sinä päätät.

--------------------------------------------------

Ta rinaklaani on ollut pystyssä jo yli kolme vuotta, tällä hetkellä siellä roolipelataan 46 kissalla ja kolmen ylläpitäjän yhteistyönä sivusto pysyy kohtalaisen aktiivisena.

Kannattaa tulla ainakin vilkaisemaan!

Nimi: Kitty
Kotisivut: http://moonriserope.suntuubi.com/

08.02.2015 08:29
Olet juuri saapunut metsään. Haistelet ja kuuntelet ympäristöä sillä on pimeää etkä näe eteesi. Yhtäkkiä haistat jonkun tuntemattoman kissan hajun ja nyrpistät nenääsi hajulle. Säikähdät kun päällesi hyppää isokokoinen kissa. Yrität raapia ja potkia sitä mutta kissalla on liian vahvat lihakset. Sitten et tunne enää painoa päälläsi.

"Mitä teet reviirillämme?" isokokoinen kissa kysyy sinulta.


Olet saaapunut Kuunnousu nimiseen tarinaroolipeliinMeillä on kiva porukka ja hyvä tunnelma.

Sivut on perustettu 24.11.2014

Ropessa pelataan 6 klaanilla, ja myös upouusilla keksityillä reviireillä!

Mutta mikä on oma kohtalosi?

SEN PÄÄTÄT SINÄ!Sinut toivottaa tervettulleeksi

Kitty YP

&

Rose YP

Nimi: Deianeira
Kotisivut: http://www.ombria.suntuubi.com/

02.02.2015 13:36
Uskallatko avata oven Ombriaan ja löytää täysin uuden maailman? Sivulistaus Ombria listaa sivut niin maasta kuin muistakin ulottuvuuksista. Lisää oman maailmasi ovi muiden joukkoon!

Nimi: Toffee YP
Kotisivut: http://susienmatkassa.suntuubi.com

24.01.2015 10:10
anteeksi tuo äsköinen meni väärin xD

Nimi: Toffee YP
Kotisivut: http://susinmatkassa.suntuubi.com

24.01.2015 10:09
Olisi kiva jos tulisitte susi aiheiseen roolipeliin :) vähän saman lainen paikka kuin tämä, mutta siellä roolataan susilla! :D olen kiitollinen jos jaksat liittyä! <33

Nimi: Karkki
Kotisivut: http://totuudentuli.suntuubi.com/

23.01.2015 16:22
Olet kuullut niistä. Nyt haluat olla osa niitä. Olet miettinyt tätä pitkään, ja nyt olet päätöksesi tehnyt. Minä liityn villikissoihin, ajattelet. Hyppäät tutulta puuaidalta alas ja tunnet kostean maan. Kävelet lähellä olevaan metsään - yrität käyttäytyä kuten villikissat, joita olet nähnyt. Metsässä käveleminen on vaikeampaa kuin luulit, mutta hetken päästä totut siihen. Juuri, kun olet menettämässä toivoasi, kuulet kissojen maukumista. Käännät katseesi - edessäsi - pienen matkan päässä seisoo paljon kissoja. Ne kaikki ovat saarella, jossa on puita. Yhdessä puussa näet ainakin neljä kissaa. Nyökkäät päättäväisesti ja kävelet suoraan saarta päin. Yrität mennä sinne hiljaa, mutta kun tunnet kylmän veden mahaasi vasten - vinkaiset kovaa. Tuota sinun ei olisi kannattanut tehdä, sillä nyt kaikki kissat katsovat sinua. Työnnyt päättäväisesti virtaa vasten, ja pääset pian kuivalle maalle. Katsot märkänä kissoja - ja aukaiset suusi sitten.

"Minä haluan liittyä teihin, villikissat!" maukaiset suureen ääneen. Ensin osa katsoo sinua halveksuvasti, mutta jotkut nyökkäävät, hieman epäilevästi. Yksi puun päällä olevista kissoista avaa suunsa.

"Noh, minun klaaniini voit ainakin liittyä. Olen Nopsatähti, Myrskyklaanin päällikkö." Pieni naaraskissa kolmen ympäröimänä sanoo.

"Minunkin klaaniini saat tulla, jos haluat. Olen Tervatähti, Tuuliklaanin päällikkö." Suurempi kollikissa nyökkää.

"Olet myös Jokiklaaniin tervetullut, kotikisu. Olen Kastetähti." Reunassa oleva naaraskissa ilmoittaa. Katsot viimeistä kissaa, joka tuntuu epäröivän hetken.

"Kai minun täytyy antaa sinullekin mahdollisuus päästä Varjoklaaniin...Olen Tammitähti." Salaperäinen kollikissa sanoo.

Neljä kissaa, ja jokainen niistä antaa sinulle oikeuden liityä klaaniinsa. Minkä valitset? Se on sinun päätöksesi, tuleva soturi.

Nimi: Varpunen
Kotisivut: http://tahtienalla.suntuubi.com/

19.01.2015 16:24
Katselet vierasta kissaa. Katseenne kohtaavat mutta silloin tuo vieras kissa katoaa joustavin askelin kasvillisuuteen. Olet nähnyt tuollaisia kissoja ennenkin, tiedät millaisia kissoja ne ovat.

Sydämmesi tuntee että tilaisuus on nyt koittanut. Jalkasi kantavat sinua eteenpäin vaikka mieli epäröi vielä. Löydät sisältäsi uuden voiman ja rohkeuden joka saa sinut aloittamaan elämäsi suurimman seikkailun.

©2015 Kanervapolku - suntuubi.com